Vi bygger om och bygger nytt

Senast det hände var för sex år sedan. Nu är det dags igen. Vår sajt är gammal och vi ska uppdatera och tänka nytt. Vi vill ha er hjälp. Hur vill ni att vi ska kommunicera och informera i framtiden?

När vi bygger nya Krisinformation.se funderar vi mest kring hur framtida kommunikation och dialog bör ske. Vi vill att fokus ska ligga på information snarare än struktur. Vi vill nå dig med krisinformation oavsett om du väljer att gå in på vår hemsida eller att följa oss i sociala media. Det ska vara så smidigt som möjligt, både för dig och för oss.

I dagsläget har vi många sidor på Krisinformation.se som beskriver allt från olika myndigheters ansvar till vad du har för ansvar vid en utlandsresa. Är den information intressant eller vill ni bara läsa om aktuella händelser hos oss? Vi når ut till flest via våra sociala mediekanaler. Att tänka webbplats i traditionell mening kanske är förlegat?

Även kanaler och plattformar ändras över tid. Nu är Twitter och Facebook stora men imorgon kan det vara något annat. Vi vill lätt kunna nå ut till er där ni är även i framtiden. I dag för vi dialog med er på Twitter, Facebook och vår blogg. Naturligtvis vill vi fortsätta att förbättra den dialogen. Den information vi går ut med ska vara lätt att ta till sig. Krisinformationen ska nå rätt personer i rätt tid.

Kort sagt – vi är öppna för era idéer! Hur vill ni se ett framtida Krisinformation.se?

/Redaktionen

Annonser

2 thoughts on “Vi bygger om och bygger nytt

  1. Push-notiser med ljudsignal funkar ej i eran Mobil-App frågan är om notiser funkar över huvud taget länge sedan jag fick notiser av er. Vore fint att kunna få notiser via email. Att kunna välja en extra kraftig notisSignal i mobil-Appen vore fint, typ samma signal som VMA-tutan som sitter utomhus på hustaken.Läste någonstans kanske på SOS,MSB eller eran hemsida att VMA larm via SMS,MMS eller mail kanske är aktuellt.

  2. Appen ska enbart ge Push-notiser för VMA för de län man valt att bevaka så det blir inte så ofta man får det. Vi har funderat på att låta användarna själva välja om de vill ha Push för varje nyhet också. Vi får se hur vi gör med det.

    Vi tar med oss dina ideer i det fortsatta arbetet och hoppas att många fler kommer med sina ideer.

    Hälsningar
    Kristian Red.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s